Hvem er vi?

Polermestrene ApS er beliggende i Haslev og Brøndby.

Polermestrene ApS er et seriøst vinduespudserfirma, som dækker hele Sjælland. Vi pudser både hos private og erhverv.
Vi kører hver måned i din by, hvor vi kan pudse dit hus, lejlighed eller kontor, i det interval du ønsker. Vi tilpasser os dine behov.

Firmaet består på nuværende tidspunkt af 11 medarbejdere. Vores mål er at udføre et godt arbejde til en konkurrencedygtig pris.

Vi pudser vinduerne hos private på hele Sjælland.
Erhvervsejendomme pudser vi i hele landet.

Vi har ingen intentioner om at skulle være de største, men til gengæld vil vi gerne være blandt de bedste.

Firmaet blev oprindelig stiftet som et rengørings og vinduespudser firma. I dag er det kun vinduespudsning som er vores hovedbeskæftigelse. Hvis vi skal give tilbud på større opgaver som også inkluderer rengøring, så vil vi altid bruge en af vores samarbejdspartnere. Vi er nået til den konklusion at vi er dygtige til det vi laver – og det vil vi blive ved med at have fokus på.
Firmaet har de seneste år oplevet en jævn fremgang, som er grundlagt på at vores vinduespudsere er dygtige, og de kan tilfredsestille dine behov eller ønsker, når det drejer sig om vinduespudsning eller vinduespolering.

Er der nogle ting vi skal blive bedre til? Ja, “selvfølgelig”.
En ting vi ærligt må sige, er at vi ikke er de første der bruger det nyeste indenfor vinduespudsning. Først i 2015 begyndte vi at benytte rentvandsanlæg. Et marked for vinduespudsning og vask af solceller, som mange gik ind i før. Men vi ville være sikre på at den form for vinduespudsning ville leve op til den standard vi vil levere. Derfor kom vi sent på markedet med det.

Det er bare nævnt som et eksempel, men det viser vores holdning. Vi er gode til at skvise og polere på traditionel vis, og vi skal være sikre på at vi kan levere en god vinduespudsning før vi tilbyder det til vores kunder.