Info om områderne

Vi pudser vinduer hver måned i dit område.

Ruterne dækker dog over større områder end selve byerne Haslev, Ringsted, Næstved og Sorø.

Vi vil her prøve at nævne hvilke byer ruterne dækker over. Skulle du ikke bo i én af disse byer, vil vi dog stadig give dig et godt tilbud på vinduespudsning.
i byerne Haslev, Næstved og Ringsted pudser vi hver uge.

Haslev ruten dækker over området fra Algestrup og Tureby, til Rønnede og derfra til Haslev, hvorefter der afsluttes i Terslev. Ruten er en blanding af privatkunder samt børnehaver, plejehjem og institutioner.

Ringsted ruten har måske et lidt misvisende navn, omend vores vinduespudser slutter ruten i Ringsted. Ruten dækker over området fra Hvalsø til Viby Sjælland, derfra kører vinduespudseren mod Ringsted. På Ringsted ruten har vi mere vinduespolering for erhverv end private. Det vil vi gerne have fordelt mere ligelidt, så kontakt os gerne for et godt tilbud på vinduespudsning i Ringsted.

Sorø ruten dækker over området fra Fuglebjerg i syd, forbi Tystrup sø og Bavelse sø, ind til Sorø hvor vi pudser vinduer for en del private kunder. Derfra kører vinduespudseren mod Stenlille.

Næstved ruten er koncentreret omkring postnummeret 4700. Dog afsluttes ruten i Rude. Ruten er en god blanding af private kunder og firmaer, som bilforhandlere, cafeer og forskellige håndværksmestre. Næstved ruten er en af de ruter hvor tætheden på vores kunder gør, at vi kan give en billig pris på vinduespudsning.

Vi er interesseret i at levere vinduespudsning hos flere i Haslev, Næstved, Sorø og Ringsted. Så kontakt os allerede i dag for et godt tilbud på vinduespolering. Vores dygtige vinduespudsere vil få dine ruder til fremstå flot.

Polermestrene ApS pudser vinduer for private og erhverv på hele Sjælland. Bor du ikke i områderne Sorø, Haslev, Ringsted eller Næstved, er du stadig velkommen til at kontakte os.